DISFRUTA DE LA RUTA

DISFRUTA DE LA RUTA

dissabte, 14 de maig del 2011

UNA BONA RUTA PER L'ALT EMPORDÀ



AVUI HEM FET 85KM PER CARRETERES SECUNDARIES DE L'ALT EMPORDÀ AMB UNA BONA COLLA I A RITME DE PAXANGA. 
S'ENS HA AFEGIT UN PAYU ANGLES
QUE NO SABIA PAS ON ANABA I ENS HA ACOMPANYAT EN TOT MOMENT  . COM ES NORMAL LES SORTIDES ESTAN OBERTES A TOTHOM I CUANTS MES MILLOR  .I TOT I QUE NO ENS VEIEM GAIRE AVUI HE PEDALAT AMB EN PALLIKI. FINS AVIAT!





 

divendres, 13 de maig del 2011

DE SALT A L'ESCALA











Hem anat a portar el cotxe a reparar a Salt i per no agafar.ne un altre hem decidit amb la Cris de tornar amb bicicleta per montanya tot i que no ens coneixem el cami. Com es normal, tota una aventura. Ens han sortit 76km de pistes i corriols fantastics.

diumenge, 8 de maig del 2011

DIUMENGE D'ESQUENAPELATS














Una de les sortides que agraden a tothom es la de la SALUT DE TARRADES. Aquesta vegada per el costat de TARRADES . La volta comença l'ESCALA,SN PERE,VILAMACOLUM SN TOMAS,VILAMALLA,BORRASA,VILAFANT,AVINYONET,CISTELLA,TARRADES,BOADELLA,PONT DE MOLINS,CABANES,VILABERTRAN,EL FAR,FORTIA,RIUMORS,VILAMACOLUM,SN PERE i 106km a les cames,acabem al BAR.

TRANSFRONTERERA AMB LA CRISTINA A LA TERRA MITJA




















Divendres de festa per anar a pedalar per la CATALUNYA NORD . Em anat a la Jonquera i un cop preparats i ben esmorçats,agafem per sota un pont molt baixet"gairebe i toques amb el cap"que passa per sota la N-II i comançem a enfilar-nos cap al castell de BELLEGARDE situat al capdemunt dels LIMITS a la frontera. Despres de descansar una mica i fer cuatre fotos,en sortit en direccio a MOURAILLAS seguint la V-9(son rutes marcades amb nºs que hi ha a la banda francesa) trencant a l'esquerra deixant RIUNOGUES a la nostra dareta. Un cop arribem al coll,em pres el cami de LAS ILLAS fins arribar al bosc on un company de BEGUES el va anomenar de FRODO ( el senyor dels anells ). Recolada per el cami d'AGULLANA i el primer a l'esquerra que porta directa a la JONQUERA.