DISFRUTA DE LA RUTA

DISFRUTA DE LA RUTA

dissabte, 2 de juliol de 2011

ALBANYÀ PER LA SALUT

 SORTIN DE SN PERE,1ª PART
 AUTOFOTO
 PARADA PROSTATICA A LES ESCAULES
 TAMBE PER RECUPERAR
 ESPERAN QUE ACAVIN
LA MEVA MAQUIA; M'HA QUEDAT BE,EH!!
PIT STOP A ALBNYA
 + ALBANYA
 I MES
 I ENCARA MES
 DE TORNADA A TOPE
EL VENT FEIA NOSA I ENFILATS
SORTIDA A LES 8 I AMB MOLTES GANES, HEM FET UNA RUTA TRIADA PER EN MOI I UN PETIT CAMVI A MITG CAMI, JA QUE LA PUJADA A LA SALUT NO ENTRAVA EN EL RECORREGUT. 126 KM SON ELS QUE ENS HAN SORTIT, A MITJA DE 28.6. ES LA VOLTA MES FRESCA DE LES QUE FEM EN TEMPS D'ESTIU JA QUE PASSAS MOLTA ESTONA VORA LA MUGA. SORTIN DE L'ESCALA I BUSCAN CARRETRES PETITES I POC TRANSITADES PER ARRIBAR A PONT DEL MOLINS DES DE CABANES, PUJAN A BOADELLA PER EL SALT DE LA CAULA I UN ANAR I TORNAR A SANT LLORENS DE LA MUGA HEM ARRIBAT A ALBANYA. UN PIT STOP AMB COLA I BULL INCLOS DE TORNADA PER TARRADELLES,CISTELLA I ABINYONET DE PUIGVENTOS; BORRASSA, VILAMALLA, SAN TOMAS, SAN PERE PESCACOR I AL BAR A RECOPERAR FORÇES.

dilluns, 27 de juny de 2011

MONCALBIKE . RUTA RANDONNÉE I MOLTS CORRIOLS !!!

HEM ANAT LA CRISTINA I JO MATEIX, DOS ESQUENAPELATS A LA PEDALADA DE MAIA DE MONCAL PER PRIMER COP.  EL EMPLAÇAMENT D'AQUESTA LOCALITAT, A LA FALDA DE LA MARE DE DEU DEL MON, TE UN ASSORTIT DE CAMINS I CORRIOLS D'ALLO MES VARIATS I DIVERTITS ; DIGNE D'UN RANDONNÉE DELS MILLORS. LA SORTIDA A LES NOU I TOTS EN MARXA. AL PRIMER


KM JA M'HE PARAT A ARREGLAR LA CADENA D'UN NOI QUE M'HO HA AGRAIT 50 VEGADES . HEM FET TOT EL TRAM JUNTS AMB LA CRIS FINS EL PUNT ON ES SEPARAVEN ELS RECORREGUTS AL KM 18 . LA CRIS VA FER LA DE 22 I JO VAIG CONTINUAR LA MITJANA I M'EN VAREN SORTIR 35. TOT MOL BEN MARCAT I ORGANTZAT.